Uncategorized

Σε συνεχή επικοινωνία με τον Αραούχο η ΑΕΚ!

Σε διαρκή επικοινωνία με τον Αραούχο βρίσκεται η ΑΕΚ, με τον παίκτη να βλέπει με πολύ θετικό μάτι την επιστροφή του στην Πρωταθλήτρια!


Ο Τσίνο εκτός από το αγωνιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην Ισπανία, έχει και γραφειοκρατικό θέμα που τον αναγκάζει να μην μπορεί να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της χώρας.
Το ίδιο πρόβλημα είχε αναγκάσει τον Αργεντινό να μεταβεί στη πατρίδα του για να βρει λύση ,αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και το θέμα συνεχίζει να υφίσταται. Άρα άμα ο Τσίνο θέλει να φύγει από την Λας Πάλμας, (το θέλει έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα), η μεταγραφή του σε ισπανική ομάδα αποκλείεται να γίνει!
Αυτό είναι κάτι που δεν αφήνει ασυγκίνητους τους ανθρώπους της Ένωσης. Είναι μία πολύ καλή εξέλιξη για τους υπεύθυνους της ομάδας οι οποίοι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκονται σε διαρκή και καθημερινή επικοινωνία με τον Τσίνο, που μοιάζει να ψάχνει λύση για να φύγει από την Ισπανία και να έρθει στην Ελλάδα.
Ενδεχόμενη μεταγραφή του σε πρωτάθλημα των Αραβικών Εμιράτων ή της Κίνας υπάρχει σαν σκέψη στο μυαλό του. Όμως, όπως φαίνεται, ο Αργεντινός και το στενό του περιβάλλον επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ!
Η όλη διαδικασία θα ξεκινήσει γύρω στον Ιούνιο, όταν και θα έχουμε μάθει την τελική θέση της Λας Πάλμας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});