Uncategorized

Μια ΑΕΚ χωρίς νεύρο ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Η Ένωση ηττήθηκε από τον Άρη με σκορ 2-0. 

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ βγήκε πολύ νωθρά στο πρώτο ημίχρονο και έμεινε πίσω στο σκορ. Δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο και είχε παθητικό ρόλο.

Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο προσαρμόστηκε στο παιχνίδι η ΑΕΚ με αποτέλεσμα να έχει ίδια εικόνα και να μην καταφέρει κάτι. Αντι αυτού δέχτηκε και δεύτερο γκολ σβήνοντας κάθε ελπίδα ώστε να πάρει κάτι από το ματς.

Η Ένωση ξεκίνησε το ματς με τους : Μπάρκα, Οικονόμου, Τσόσιτς, Μπακάκη, Γκάλο, Μπακασέτα, Σιμόες, Άλεφ, Μάνταλο, Λιβαΐα, Πόνσε.

Στο 11′ ο Κόνχουντ έπιασε ένα φοβερό σουτ, εκτός περιοχής, και ο Μπάρκας πραγματοποίησε μια φοβερή επέμβαση ενώ η μπάλα μετά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 13′ ο Ματίγια άνοιξε το σκορ αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 32′ ο Λάρσον έγραψε το 1-0 κάνοντας μια κούρσα από το κέντρο και πλάσαρε τον Μπάρκα.

Στο 56′ ο Γκαρσία πέρασε δύο παίκτες της ΑΕΚ, έφτασε σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Μπάρκας είπε όχι εντυπωσιακά. Στο 59′ ο Γιουνές σούταρε εντός περιοχής αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 63′ ο Άλεφ σούταρε εκτός περιοχής και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 69′ ο Ρόουζ με προβολή έκανε το 2-0. Στο 84′ ο Φετφατζίδης σούταρε αλλά ο Μπάρκας είπε όχι καθώς απέκρουσε στη γωνία του.