Uncategorized

Η ΑΕΚάρα τους έκλεισε το σπίτι!

Μια ΑΕΚ που κατά περιόδους έπαιξε διαστημικό μπάσκετ και με τον Βινς Χάντερ σε μεγάλη μέρα, κέρδισε στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ με 84-75, παίρνοντας σαφές προβάδισμα για την πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς την επόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι μπήκαν αφιονισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης προηγήθηκαν με 4-28 με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει στο +19, 11-30.

Στην δεύτερη περίοδο ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι και κατάφερε να μειώσει στους 5, 36-41 στο 18′ με το ημίχρονο να κλείνει με την ΑΕΚ μπροστά με 45-36.

Στην τρίτη περίοδο η Βασίλισσα πάτησε γκάζι και ανέβασε ξανά την διαφορά πάνω από τους 10 πόντους με τον Βινς Χάντερ να είναι καταπληκτικός. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ μπροστά με 19 πόντους διαφορά, 65-46.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον νικητή να έχει κριθεί και ουσιαστικά το μόνο που έμενε να μάθουμε ήταν η διαφορά ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ να παίρνει εν τέλει την νίκη με 75-84.

Πλέον στο στρατόπεδο της Βασίλισσας επικεντρώνουν την προσοχή τους στον αγώνα του Σαββάτου με τον Χολαργό ενώ ακολουθεί η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Γκος 6, Τζέφερσον 12, Κόνιαρης 18, Μαργαρίτης 7, Ζάρας 3, Χρυσικόπουλος 4, Γκάρετ 6, Χάτσερ 4, Σχίζας, Τέπιτς 15, Τσόχλας.

ΑΕΚ (Μπάνκι): Τζέιμς, Λαρεντζάκης 4, Σάκοτα 16, Σαντ Ρος 14, Θίοντορ 8, Γιαννόπουλος, Γκρίφιν 13, Χάντερ 20, Ματσιούλις 9, Μωραΐτης, Τσαλμπούρης.