Uncategorized

Στην αναμονή για Μπακάκη-Σιμόες ο Χιμένεθ

Αμφίβολοι την δεδομένη χρονική στιγμή θεωρούνται οι Αντρέ Σιμόες και Μιχάλης Μπακάκης για τον Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές επέστρεψαν με προβλήματα τραυματισμών από τη Θεσσαλονίκη, χωρίς να πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει να διαπιστώσει στις επόμενες προπονήσεις αν μπορεί να υπολογίζει τους δύο (σημαντικούς και για τον ίδιο) παίκτες.


Ο Έλληνας μπακ ταλαιπωρείται από έντονους πόνους στους κοιλιακούς, με τις εξετάσεις όμως να δείχνουν πως δεν έχει συμβεί ζημιά αλλά θα πρέπει να μην πονάει ώστε να συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι με τους “πράσινους”.


Από την άλλη πλευρά, ο Αντρέ Σιμόες υποφέρει από διάταση στον αριστερό δικέφαλο, αλλά και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και μένει να δούμε εάν τελικά ξεπεράσει το πρόβλημα. Τα πάντα θα κριθούν στην αυριανή προπόνηση.

Στη διάθεση του Χιμένεθ, ωστόσο, επιστρέφει ο Νέναντ Κρίστιτσιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο και θέτει υποψηφιότητα και για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, πόσω μάλλον αν δεν προλάβει να είναι έτοιμος ο Σιμόες.