Uncategorized

Σαντ Ρος: Ένα “πολυεργαλείο” στη διάθεση του Μπάνκι

Μπορεί να βγαίνει συνέχεια MVP  ο Χάντερ, μπορεί το “όνομα” στην ομάδα να είναι ο Θίοντορ, ωστόσο η Ένωση διαθέτει στο ρόστερ της έναν παίκτη “πολυεργαλείο”, που ακούει στο όνομα Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Ο Κουβανός φόργουαρντ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ, στην πρώτη του χρονιά με τα κιτρινόμαυρα. Μπορεί να μην είναι ο παίκτης που θα πετύχει πολλούς πόντους, αλλά είναι ένας μπασκετμπολίστας που γνωρίζει άριστα το άθλημα, κι αυτό φαίνεται από τις κινήσεις του στο χώρο, από τις τοποθετήσεις του σε άμυνα κι επίθεση αλλά και στο πόσο μυαλομένα αγωνίζεται.

Το ατού του; Η άμυνα! Γνωρίζει πως πρέπει να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του, πως πρέπει να στηθεί για να εξουδετερώσει το δυνατό σημείο του αλλά και προβλέπει την κατεύθυνση της μπάλας, κάνοντας τον μετρ στα κλεψίματα.

Μπορεί όλα αυτά να μην γίνονται αντιληπτά στα στατιστικά, ωστόσο ο Κουβανός αποτελεί τον “εξολοθρευτή” στην ομάδα αλλά παράλληλα και τον αφανή ήρωα, καθώς βρίσκεται στη σκιά του εκπληκτικού τη φετινή χρονιά Χάντερ.

Όλα αυτά ήταν γνωστά στην κιτρινόμαυρη διοίκηση, όταν και η οποία έκανε το μπαμ το καλοκαίρι και τον έφερε στην ομάδα.