Uncategorized

Οι “πονοκέφαλοι” του Χιμένεθ

Η σημερινή προπόνηση (18:00)  της ΑΕΚ θα κάνει άπαντες σοφότερους για το πως θα παραταχθεί στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.¨

Ο Ισπανός προπονητής δεν έχει στην διάθεση του τον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο, τους Έλντερ Λόπες και Χουλτ που είναι ανέτοιμοι, ενώ σήμερα θα εκτιμηθεί η κατάσταση των Μπακάκη-Σιμόες. Οι τελευταίοι έβγαλαν κανονικά την χθεσινή προπόνηση και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι στην αποστολή, πιθανότητα (και) στην ενδεκάδα.

Ειδικά η συμμετοχή του Έλληνα Μπακ είναι.. αναγκαία, καθώς δεν υπάρχει άλλος παίχτης ώστε να καλύψει τα άκρα της άμυνας. Εφόσον ο Μπακάκης τεθεί νοκ-άουτ το αριστερό άκρο θα κληθεί να καλύψει ο Τσόσιτς.

Όλα “κλίνουν” πως θα προτιμηθεί σχήμα με τέσσερις κι όχι τρεις στην άμυνα. Τσιγκρίνσκι-Οικονόμου θα είναι τα δύο στόπερ και ο Γκάλο στο δεξί άκρο. Από εκεί και πέρα, εφόσον ο Σιμόες δεν είναι 100% έτοιμος, φαβορί για τη θέση του δίπλα στον Άλεφ είναι ο Κρίστισιτς, με τον Γαλανόπουλο αουτσάιντερ καθώς μετά τις στομαχικές διαταραχές που παρουσίασε χθες δύσκολο θα τον δούμε τουλάχιστον στην ενδεκάδα.