Uncategorized

Δημάτος: “Τεράστια υπόθεση για την ΑΕΚ η διεξαγωγή του 2ου Ιατρικού Συνεδρίου της”

Δείτε το σχόλιο του Ανδρέα Δημάτου ενόψει του 2ου Ιατρικού Συνεδρίου που διοργανώνεται από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. 


Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ τονίζει την τεράστια σημασία αυτής της διημερίδας που θα λάβει χώρα στις 20-21 Μαρτίου και για 2η συνεχόμενη χρονιά και ποροσελκύεκ επιστημονικό δυναμικό από κορυφαίους συλλόγους σε ευρωπαικό επίπεδο, η ΑΕΚ αναβαθμίζει το επιστημονικό της πρόσωπο και γίνεται ευρέως γνωστή, ενώ παράλληλα το brand name του συλλόγου κερδίζει πόντους.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ: 


“Είναι μεγάλη υπόθεση για την ΑΕΚ το ότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν όχι μόνο διοργανώνει και πάλι ένα σημαντικό ιατρικό συνέδριο (το κορυφαίο αθλητιατρικό συνέδριο της χώρας μας μέσα στο 2019), αλλά καταφέρνει και να επεκτείνει σε δύο ημέρες από μια τη διεξαγωγή του. Είναι τεράστια υπόθεση για την ΑΕΚ το επιστημονικό προσωπικό που εκείνη διαθέτει αλλά και το επιστημονικό δυναμικό που έχει καταφέρει να προσελκύσει στους ομιλητές και στα workshops της διημερίδας στις 21 και 22 Μαρτίου στα VIP του ΟΑΚΑ.
Γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται για κάποια από τις δημοφιλείς ή εμπορικές, όπως συνηθίζουμε να λέμε στη γλώσσα μας, δραστηριότητες μίας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας, ειδικά στη χώρα μας που όλοι θέλουμε το καλύτερο χωρίς το κόστος να το υποστηρίξουμε, γνωρίζουμε ότι το ενδιαφέρον και η προβολή του Τύπου δεν θα είναι ανάλογη της σπουδαιότητάς του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι απόλαυση να ακούς τον Παντελή Νικολάου να προλογίζει αυτό που έχουν ετοιμάσει μαζί με τον Αλκη Καλλιακμάνη και τη συνεργασία κορυφαίων επιστημονικών φορέων.”