Uncategorized

Σε αυτόν τον χώρο επεκτείνονται τα Σπάτα! (ΦΩΤΟ)



Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ είναι έτοιμο να επεκταθεί μετά και τα 70 στρέμματα που αγόρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης!


Εκτός από το νέο γήπεδο, στις τάξεις της ΑΕΚ ετοιμάζουν και το ξεκίνημα των έργων για την επέκταση του προπονητικού κέντρου. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έχει αγοράσει 70 στρέμματα και είναι έτοιμος να τα χρησιμοποιήσει προς όφελος της ομάδας και των ακαδημιών.

Ο χώρος ουσιαστικά που θα γίνουν όλα αυτά, ξεκινά «ακουμπώντας» περιμετρικά τον τοίχο του νυν προπονητικού και επεκτείνεται μέχρι τις κολόνες της ΔΕΗ. Μέχρι το δρόμο, που είναι διακριτός από τις σχετικές φωτογραφίες. Μέσα στο οικόπεδο αυτό, θα κατασκευαστούν τα δύο νέα γήπεδα που θα μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση – σε σχέση με τώρα – έναν φιλικό αγώνα της πρώτης ομάδας και φυσικά να διεξάγονται στα Σπάτα όλα τα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής, επιπέδου Youth League.

Γι’ αυτόν τον λόγο, αναμένεται να δημιουργηθεί σε ένα από τα κεντρικά γήπεδα μια εξέδρα, τα κατάλληλα αποδυτήρια και μια αίθουσα για υπηρεσίες του Τύπου. Επιπλέον, θα κατασκευαστεί και το ξενοδοχείο με τους ξενώνες και τους υπόλοιπους χώρους υποδοχής, όπου στον έναν όροφο θα μένουν οι Ακαδημίες και στον άλλο η πρώτη ομάδα. Ένα έργο, που μόλις ολοκληρωθεί θα αλλάξει εντελώς την σημερινή μορφή του προπονητικού. Που εξελίσσεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια και μετατρέπεται πλέον σε ένα αθλητικό κέντρο τοπ επιπέδου, ευρωπαϊκών προδιαγραφών.