Uncategorized

Χωρίς Θίοντορ τι γίνεται;

Ο Τζόρνταν Θίοντορ όπως όλα δείχνουν δε θα προλάβει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το BCL, αφού χθες δεν προπονήθηκε και κρίνεται ανέτοιμος για να συμμετέχει σε ένα τόσο κρίσιμο ντέρμπι.

Η απουσία του κορυφαίου, για πολλούς, παίκτη της ΑΕΚ σίγουρα είναι μεγάλη αλλά οι “κιτρινόμαυροι” δεν είναι μόνο ένας παίκτης. Ελλείψει Ξανθόπουλου, η “Βασίλισσα έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει, με τον Λούκα Μπάνκι να χρησιμοποιεί διάφορα σχήματα και παίκτες στην θέση 1.

Πολλές φορές φέτος έχει “κατεβάσει” και έχει φτιάξει παιχνίδι το πολύεργαλείο της φετινής Ένωσης, Σαντ Ρος, σε ένα σχήμα πιο ψηλό και κυρίως σχήμα ανάγκης.

Ο Γκρίφιν, πάντως μαζεύει τις περισσότερες πιθανότητες να αντικαταστήσει τον Θίοντορ. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει αυτό τον ρόλο δημιουργώντας και σουτάροντας εξίσου καλά!

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει τον Δημήτρη Μωραΐτη που είναι πλέι μέικερ αλλά είναι άπειρος σε τόσο μεγάλα παιχνίδια. Υπολογίζεται βέβαια από τον Ιταλό κόουτς και αν θεωρήσει ότι πρέπει να μπει κατά τη διάρκεια του ματς θα μπει.