Uncategorized

Με την Ευρωπαϊκή αύρα για ακόμα μια νίκη η ΑΕΚ!

Η Ένωση με πολύ καλή ψυχολογία θέλει ακόμα μια νίκη στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Κύμη(17:00, kitenimerosi.gr/ COSMOTESPORT 4) για να μείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα!


Στο ΟΑΚΑ φιλοξενεί την Κύμη η Βασίλισσα έπειτα από την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η Ένωση προέρχεται από ένα πολύ δύσκολο και κουραστικό παιχνίδι και θα πρέπει να προσέξουν την ξεκούραστη και πολύ επικίνδυνη Κύμη, που θα δώσει τα πάντα για να πάρει αυτήν την νίκη.

Η ομάδα της Εύβοιας προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ και για αυτό θέλει ακόμα πιο πολύ την νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Η ΑΕΚ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Χολαργό.

Όλοι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ξέρουν πως αν η ομάδα παρουσιαστεί καλή και συγκεντρωμένη τότε η νίκη θα έρθει αλλά χρειάζεται προσοχή ένα τέτοιο παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λούκα Μπάνκι δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Βασίλη Καββαδά, Βασίλη Ξανθόπουλο και τον Τζόρνταν Θίοντορ που έκανε αγώνα δρόμου για να αγωνιστεί στο ματς της Τετάρτης και τώρα πρέπει να θεραπευτεί πλήρως ο τραυματισμός του!