Uncategorized

Διπλό αλά… la casa de papel!

Τον Ατρόμητο αντιμετώπισε η ΑΕΚ σήμερα σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα εδώ στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Super League. Η ΑΕΚ επικράτησε του Ατρομήτου με 0-1 έπειτα από γκολ του Αλμπάνη στο 85′

Η ΑΕΚ μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού με επιθετική διάθεση με τον Κλωναρίδη να χάνει μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ στο 8′ ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Αλεφ έκανε ένα καλό σουτ προς το κέντρο της εστίας. Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν σε πιο ήπιο ρυθμό με την Ένωση ωστόσο να παρουσιάζεται ορεξάτη και δημιουργική. Στο 18′ ο Μπογέ ανοίχτηκε όμορφα από τα δεξιά με την παράλληλη σέντρα του να περνάει από όλους και να καταλήγει στον ολομόναχο Κλωναρίδη, ο οποίος από πλάγια θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής πραγματοποίησε ένα αδύναμο σουτ, που πήγε απευθείας στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Ατρόμητου. Στο 21′ ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Γκάλο από πλεονεκτική θέση δεν ανησύχησε καθόλου τον Θεοδωράκη που μπλόκαρε εύκολα. Στο 25ο λεπτό ο Ατρόμητος κερδίζει κόρνερ και είναι η πρώτη του φορά στο ματς που απειλεί τα καρέ της ΑΕΚ. Λίγα λεπτά αργότερα οι περιστεριωτες ανεβαίνουν πάλι επικίνδυνα με παράλληλη σέντρα από τα πόδια του Νσικουλού να απωθείται με ρίσκο από τον Τσόσιτς. Στο 33′ ο Κουλούρης ξεχνιέται από την άμυνα των κιτρινόμαυρων, με τον Μπάρκα όμως να τον νικάει στο τετ α τετ με εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ λίγο μετά ο Πόνσε, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε προηγούμενο μαρκάρισμα στην μέση περνά εκτός αγωνιστικού χώρου στην θέση του Μάρκο Λιβάγια. Άλλη μια καλή φάση για τους γηπεδούχους στο 44′ με τον Κουλούρη να στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Μπάρκα από το κέντρο της περιοχής με γυριστό σουτ, με το ματς να λήγει 3 λεπτά αργότερα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΚ να μπαίνει πάλι επιθετικά και στο 48′ να φτάνει κοντά στο γκολ με δυνατό σουτ του Μπακασέτα στην κλειστή γωνία του Θεοδωράκη με τον τελευταίο να διώχνει με το ένα χέρι σε κόρνερ. Στο 52′ η ομάδα του Περιστερίου απαντάει με επικίνδυνη φάση στα καρέ του Μπάρκα, με τον Μπακακη να βάζει τελευταία στιγμή την προβολή στο σουτ του Μανούσου, ενώ στο 54′ ο σέρβος διαιτητής Jovanovic δείχνει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι στον Μαντσον. Στο 69′ έχουμε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Οικονόμου να σταματά στο χώρο του κέντρο τον Ενσικουλου που έβγαινε μπροστά με προϋποθέσεις αντεπίθεσης. Στο 85′ ο Αλμπάνης σκοράρει με εξαιρετικό τελείωμα 3 λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι έπειτα από φοβερή ασίστ του Λιβάγια στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου. Λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ να πανυγηρίζει το τρίποντο και να παραμένει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.