Uncategorized

Αλμπάνης: ”Η πάσα του Λιβάγια ήταν το μισό γκολ”

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο σκόρερ της αναμέτρησης του Περιστερίου, Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πανευτυχής για το σημερινό του τέρμα, ενώ εκθείασε και την ασίστ του Μάρκο Λιβάγια.

Απόλυτα ευχαριστημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος ήταν και ο σκόρερ της αναμέτρησης για την ΑΕΚ. Δεν παρέλειψε ωστόσο να ευχαριστήσει και τον συμπαίκτη του, τον Μάρκο Λιβάγια για την ασίστ ”μισό γκολ” που του έδωσε.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Χρήστου Αλμπάνη.

«Ειμαι χαρούμενος. Η πάσα του Μάρκο ήταν το μισό γκολ, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας. Μας εδραιώνει αυτή η νίκη προσωρινά στην 3η θέση που θέλουμε να τερματίσουμε. Οι δυο στόχοι είναι να μείνουμε στην 3η θέση και το Κύπελλο πιο σημαντικό. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το γκολ και τη συνέχεια επί προσωπικού;

«Όλα στο ποδόσφαιρο είναι ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Όταν τα έχεις αυτά τα δυο όλα φαίνονται πιο εύκολα. Το πιο δύσκολο είναι να έχεις διάρκεια. Συμφωνώ ότι παίρνω περισσότερα λεπτά συμμετοχής μετά την έλευση του νέου προπονητή και περιμένω ανάλογη συνέχεια».