Uncategorized

Μωραίτης:”Πρώτα η νίκη με τον Ήφαιστο και μετά η Μπάμπεργκ!”

Ο νεαρός παίκτης της Βασίλισσας, Δημήτρης Μωραίτης σε κάθε εμφάνισή του στο παρκέ αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις! Στο τελευταίο ματς έδειξε πως εξελίσσετε όλο και περισσότερο αμυντικά ενώ σημείωσε 5 πόντους 1 ριμπάουντ 2 ασίστ και δύο κλεψίματα μέσα σε 15 λεπτά συμμετοχής!

Ο νεαρός αθλητής της Ένωσης λίγο μετά την λήξη του αγώνα με την Κύμη σχολίασε στην Ώρα των Σπόρ: 
“Πράγματι, ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ήμασταν πολύ κουρασμένοι όλοι, μετά από το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είχαμε δύο σημαντικές απουσίες, όπως αναμφίβολα είναι αυτές του Ξανθόπουλου και του Θίοντορ, τώρα ήρθε και αυτό με τον Σαντ-Ρος, αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσε να παίξει. Ευτυχώς όμως, τα καταφέραμε καλά με βάση αυτά τα προβλήματα. Ευτυχώς ήταν και ο Ματσιούλις πολύ καλός σήμερα και μας κράτησε μπροστά στο ματς και έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”.

Ο 20χρονος ποιντ γκαρντ σχολίασε και την απουσία των έμπειρων γκάντ της Βασίλισσας: 
«Εντάξει, από τη μεριά μου, το βλέπω, πως πρέπει να είμαι και εγώ έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα, όσο περισσότερο μπορώ. Πρέπει να αρχίσω από τις προπονήσεις και να είμαι έτοιμος στα ματς, για όταν με χρειαστεί η ομάδα».

Για το θεωρητικά εύκολο παιχνίδι με την Λήμνο μετά τα δύσκολα παιχνίδι που πέρασαν:
“Είναι μία… ανάσα εννοείται, για να ξεκουραστούμε και εμείς λίγο, αφού είχαμε πολλά συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε πρώτα το ματς με αντίπαλο τον Ήφαιστο στη Λήμνο, που πρέπει να τα πάμε καλά εκεί και να πάρουμε τη νίκη και μετά, το μυαλό μας, θα είναι στη Μπάμπεργκ. Θα πάμε στη Γερμανία για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ”.

Τέλος σχολίασε και την ανερχόμενη αναμέτρηση στην Γερμανία γαι την φάση των 8 του BCL: 
“Εννοείται ότι ένα μέρος του μυαλού μας, είναι στη Γερμανία. Εμείς από τη μεριά μας, θέλουμε να δουλέψουμε και να είμαστε 100% έτοιμοι για το πρώτο ματς των προημιτελικών στο BCL και να πάνε όλα καλά στο τέλος”.