Uncategorized

Στην Ρώμη ο Λυσάνδρου για Πόνσε!

Έχουν ξεκινήσει ήδη οι προσπάθειες για την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού-Οι πρώτες συζητήσεις ήδη έχουν γίνει στην “Αιώνια” πόλη.


Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει στη δύναμή της τον Εζεκιέλ Πόνσε και έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την προσπάθειά της να το πετύχει, με οποιοδήποτε τρόπο! Πάμε να δούμε πως έχουν τα δεδομένα. Οι επαφές ΑΕΚ – Ρόμα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Μάλιστα, τη Ρώμα είχε επισκεφτεί άνθρωπος της Ενωσης πριν κάποιο διάστημα και είχε συζητήσει την παραμονή Πόνσε στην ομάδα, επί ημερών Μόντσι. Ωστόσο, ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής των Ρωμαίων, με τον οποίο έγινε το deal ΑΕΚ – Ρόμα για τον Πόνσε το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε και επέστρεψε στη Σεβίλλη. Ετσι τώρα ο Μηνάς Λυσάνδρου θα μεταβεί στη Ρώμη για να συζητήσει από κοντά με τη νέα διεύθυνση της Ρόμα. Η ΑΕΚ έχει διάθεση να παλέψει και να κρατήσει τον Αργεντινό παικταρά με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν αποκλείεται τίποτα. Ακόμα δηλαδή και να τεθεί σε ισχύ η οψιόν που έχει η Ένωση ύψους 6 εκατ. ευρώ (καταβολή σε 4 δόσεις) αποκτώντας το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη.


Επίσης μην ξεχνάμε πως οι Ρωμαίοι έχουν δείξει ένα ενδιαφέρον για την περίπτωση του Βασίλη Μπάρκα.  Από την Ρόμα έχουν ήδη τσεκάρει την περίπτωση του διεθνή τερματοφύλακα της ΑΕΚ και δεν είναι απίθανο να παίξει καταλυτικό ρόλο και στην περίπτωση παραμονής του Πόνσε! Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ένωση έχει ήδη ξεκινήσει προσπάθειες για να κρατήσει στο ρόστερ τον πρώτο της σκόρερ.