ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν παίζει με Άρη ο Σιμόες

Στα Σπάτα έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. 

Θεωρητικά είναι ακόμη πολύ νωρίς για πούμε ποιες είναι οι αγωνιστικές σκέψεις του Νίκου Κωστένογλου κόντρα στους “Θεσσαλονικείς”, όμως ο Έλληνας τεχνικός έχει αρχίσει να δοκιμάζει μερικά πράγματα για το σχήμα που θα παρατάξει την ομάδα την Κυριακή.

Αρχικά, ο Αντρέ Σιμόες όπως όλα θα δείχνουν, δεν θα χρησιμοποιηθεί και αναμένεται να μείνει στο πάγκο αφού και η απόδοση του στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Γαλανόπουλος, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις με το εθνόσημο, έδειξε πως αξίζει μια θέση στην 11αδα.

Ωστόσο, τα πρόβλημα για τον Νίκο Κωστένγολου δεν σταματούν εδώ, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος διαγνώστηκε με θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό, ενώ ο Βίκτωρ Κλωναρίδης συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα. Επίσης, σε αυτό το παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή καρτών ο Μάρκο Λιβάγια, καθώς θα εκτίσει την ποινή του για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Βόλο.