ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ

«Εγώ και ο χοντρός θα σε τσιμεντώσουμε. Δεν γλιτώνεις».

Μετά από ένα απειλητικό τηλεφώνημα που δέχθηκε χθες το βράδυ ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, σήμερα το πρωί περνάει την πόρτα του εισαγγελέα. 

Μετά την ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε χθες το βράδυ ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρη, ο Θοδωρής Καρυπίδης δέχθηκε ανώνυμο τηλεφώνημα και άκουσε από την άλλη άκρη της γραμμής έναν άγνωστο άνδρα να του λέει: «Εγώ και ο χοντρός θα σε τσιμεντώσουμε. Δεν γλιτώνεις». Για αυτό το λόγο λοιπόν, αποφάσισε να ενημερώσει τον εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συνέντευξη που έδωσε μίλησε και για τις σχέσεις που έχει με αντίστοιχες προσωπικότητες του χώρου και ιδιαίτερα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αναλυτικά είπε:

«Δεν έχουμε καμία σχέση. Μόνο τυπική με κάποιους. Με άλλους δεν μιλάμε καθόλου. Έχουμε μία καλή σχέση με τον Μελισσανίδη. Υπήρχε μία ένταση αλλά τελείωσε. Με τον Μαρινάκη ήμασταν φίλοι. Μετά το 2-2 άλλαξαν τα πράγματα. Αλλιώς ορίζω τη φιλία. Κάποιοι βλέπουν συμφέρον και όχι φιλίες. Μας κυνηγάει παντού. Θέλει να κάνει ζημιά στον Άρη και σε μένα. Παίρνει Υπουργούς για να μην μου δίνουν δουλειές. Κάθε Κυριακή είμαστε πρώτο θέμα στο Mega. Τον ευχαριστώ που μας τιμάει. Να μην στεναχωριέται για την κατάσταση του Άρη οικονομικά. Είμαστε καλά. Από εκεί και πέρα να τον έχει καλά ο Θεός».