Uncategorized

Τηλεφωνική επικοινωνία ΑΕΚ- Ρόμα για Πόνσε- Εντός ημερών το ραντεβού στην Ρώμη!

Το τελευταίο διάστημα όλοι σχεδόν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν επικεντρωθεί στην υπόθεση παραμονής του Εζεκιέλ Πόνσε στην ΑΕΚ, με την προσπάθεια που καταβάλλεται να είναι μεγάλη και να χρήζει μεγάλης υπομονής. 


Την προηγούμενη εβδομάδα πρώτο το kitenimerosi.gr σας είχε αποκαλύψει το ραντεβού που επρόκειτο να γίνει μεταξύ των δύο πλευρών στην Ρώμη, όπου θα υπήρχε συζήτηση για τα δεδομένα της υπόθεσης και κατά πόσο εφικτό θα ήταν ο Αργεντινός επιθετικός να μείνει στην Αθήνα. Σήμερα ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο έρχεται να προστεθεί στο ρεπορτάζ σχετικά με την παραμονή του “Τανκ”.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι δύο πλευρές ΑΕΚ και Ρόμα ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία, με την πρώτη να προσπαθεί να θέσει τις βάσεις για τα όσα θα συζητηθούν στο επερχόμενο ραντεβού που θα γίνει στην Ρώμη. Πιο αναλυτικά, στην Ένωση ρώτησαν διευρενητικά να μάθουν τα δεδομένα που ισχύουν για εκ νέου δανεισμό του παίχτη για την σεζόν 2019-2020. Από την πλευρά τους όμως οι “Λύκοι” προτιμούν να τους κατατεθεί το χρηματικό ποσό για την αγορά των δικαιωμάτων του 21χρονου ή αλλιώς να υπάρξει κάποια εναλλακτική “φόρμουλα” συμφωνίας που ίσως περιέχει και έμψυχη ανταλλαγή μεταξύ των δύο πλευρών. Αυτό το γεγονός ήταν κάτι που ξεκαθαρίστηκε στους εκπροσώπους του δικεφάλου, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν πλέον το ραντεβού τους στην Ρώμη, όπου εκεί θα τεθούν στο τραπέζι όλα τα σενάρια παραμονής του ποδοσφαιριστή και εκεί πλέον θα είναι στο χέρι των Ρωμαίων και του ίδιου του παίχτη τι θα αποφασιστεί.

Ρεπορτάζ: Χάρης Σπηλιώτης