Uncategorized

Ντέμης:”Τιμά την ΑΕΚ και ίσως δείχνει αυτοκριτική η πρόταση της Παρτιζάν”

Το 1999 ήταν αρχηγός της ΑΕΚ που ταξίδεψε στην καρδιά του πολέμου για ένα ιστορικής σημασίας φιλικό με την Παρτιζάν. Ο λόγος για τον Ντέμη Νικολαΐδη, που μιλώντας στη Live Sport και τον Βασίλη Βέργη χαρακτήρισε τιμητική την πρόταση της σερβικής πλευράς για αναβίωση του φιλικού προσθέτοντας πως ίσως δείχνει και μια δόση αυτοκριτικής για τη «ρήξη» που υπάρχει μεταξύ των δύο κλαμπ σε συλλογικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. 


«Η πρόσκληση τιμά και δείχνει σεβασμό και αναγνώριση της Παρτιζάν στην ομάδα μας. Ίσως η πρόσκληση αυτή να είναι μία έμπρακτη αυτοκριτική», τόνισε ο Ντέμης Νικολαΐδης, ενώ για το ιστορικό φιλικό του 1999 είπε: «
Το ταξίδι που κάναμε στο Βελιγράδι δεν ήταν ποδοσφαιρικό γεγονός. Ήταν μία πράξη συναδέλφωσης, αλληλεγγύης, ειρήνης και ενότητας, αρετές που η ΑΕΚ διαχρονικά έχει στο DNA της. Τις αξίες της ΑΕΚ, αλλά φαντάζομαι όλων των ομάδων, δεν τις καθορίζουν κακές συμπεριφορές και πράξεις λιγοστών ανθρώπων. Η πρόσκληση αυτή τιμά και δείχνει σεβασμό και αναγνώριση της Παρτιζάν προς την ομάδα μας».