Uncategorized

Λαρεντζάκης: “Δεν μας αγχώνει η διαφορά με την Μπάμπεργκ”

Ο Γιαννούλης Λαρετζάκης μίλησε στην κάμερα της CosmoteTv για την σημαντική απουσία του Ματσιούλις, για την ρεβάνς με την Μπάμπεργκ αλλά και για την διαφορά που πήρε η γερμανική ομάδα στο πρώτο αγώνα.


Αναλυτικά τα λόγια του MVP της αναμέτρησης:

Για την απουσία του Ματσιούλις: 

«Η εμπειρία του Γιόνας είναι μεγάλη σίγουρα ήταν μια πολύ μεγάλη απουσία για εμάς, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε ένα ματς την Τετάρτη που τα δώσαμε όλα, υπήρχε μεγάλη ένταση, μετά ταξιδέψαμε δεν κάναμε προπόνηση την Πέμπτη, είχαμε μόνο μια μέρα για να προετοιμαστούμε για τον Άρη μια καλή ομάδα δουλεμένη. Έγινε και αυτό με τον Θίοντορ και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, οι πέντε που παίζουν στο παρκέ θα πρέπει να δίνουν το 1000% και για τα παιδιά που λείπουν.»

Για το δεύτερο ματς με την Μπάμπεργκ είπε: 

«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, η ομάδα της Μπάμπεργκ είναι πολύ δουλεμένη, έχει καλούς παίκτες, ισχυρές προσωπικότητες πρέπει να είμαστε στην έδρα μας πολύ συγκεντρωμένοι και είναι άλλα 40’ που πρέπει να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα.»

Για το +4 της Μπάμπεργκ και αν αγχώνονται οι παίκτες: 

«Όχι δεν μας αγχώνει ιδιαίτερα, είναι 4 πόντοι, 2 σουτ δεν πρέπει να μας αγχώνει, χρειάζεται προσοχή το ματς της Τετάρτης και πιστεύω στο τέλος να πάνε όλα καλά»