Uncategorized

Θέλει να ξεκινήσει με τρίποντο την τελική στροφή!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (17:15, kitenimerosi.gr/ NOVASPORTS 2) και θέλει το τρίποντο για ψυχολογία έπειτα από την επανέναρξη του πρωταθλήματος!

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, και θέλει να νικήσει για να αποκτήσει ψυχολογία για τον επερχόμενο ημιτελικό της Τετάρτης.
Η επάνοδο στις υποχρεώσεις βρίσκει την Ένωση να δίνει δύο παιχνίδια στην έδρα της κόντρα σε Παναιτωλικό και Λαμία για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αντίστοιχα.
Ο Παναιτωλικός είναι ένα πολύ καλό και δουλεμένο σύνολο και είναι από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Ο Δικέφαλος είχε κάνει πολλά λάθη στο πρώτο παιχνίδι και δίκαια ηττήθηκε από μια εμφανώς καλύτερη ομάδα εκείνη την μέρα.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε μέσα στην εβδομάδα να επιστραφούν σημαντικοί παίκτες και καταστρώνει τα πλάκα χωρίς μεγάλες εκπλήξεις. Θα μπορεί να υπολογίζει στους Μάνταλο, Σιμόες και Χουλτ που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και θα ξεκινήσουν και οι τρεις στο βασικό σχήμα.
Με τα παραπάνω δεδομένα το επικρατέστερο σχήμα είναι το 3-5-2. Με τον Μπάρκα κάτω από την εστία και τους Οικονόμου, Σβάρνα και Μπακάκη να συνθέτουν την τριάδα μπροστά του. Χουλτ και Γκάλο θα καλύψουν την αριστερή και την δεξιά πλευρά αντίστοιχα. Στο κέντρο θα αγωνιστούν Κρίστισιτς-Σιμόες και σε ρόλο επιτελικού μέσου, ο Μάνταλος. Μπροστά θα βρίσκονται οι Λιβάγια-Κλωναρίδης που αναλαμβάνουν να καλύψουν το κενό του Πόνσε!