ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Φελντέιν: “Ακόμα δεν έχω ξεχάσει την περσινή νίκη της ΑΕΚ στην έδρας μας!”

Ο 31χρονος γκαρντ των Ισραηλινών, Τζέιμς Φελντέιν, που διανύει τον δεύτερο χρόνο του στην ομάδα, παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της αυριανής (23/10) αναμέτρησης μεταξύ ΑΕΚ και Χάποελ Ιερουσαλήμ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην φάση των ομίλων του BCL υπογραμμίζοντας πως η “Βασίλισσα” είναι μια δυνατή ομάδα, διαθέτει έναν από τους κορυφαίους σκόρερ της Ευρώπης, τον Κιθ Λάνγκφορντ, ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να ξεχάσει την περσινή ήττα από την Ένωση στην Ιερουσαλήμ…
.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Είναι πολύ δύσκολη ομάδα η ΑΕΚ. Εχει εμπειρία από το Final-4 στο BCL. Εχουν μία νέα ομάδα, με νέο προπονητή και καινούριους παίκτες. Επίσης, διαθέτουν έναν από τους κορυφαίους σκόρερ στην Ευρώπη, τον Κιθ Λάνγκφορντ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Πέρυσι ήρθαν και μας νίκησαν μέσα στην έδρα μας, το θυμάμαι και δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό. Πρέπει να είμαστε άψογοι, για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Με το φορμάτ του BCL χρειαζόμαστε τις νίκες και το πλεονέκτημα της έδρας”.

Παράλληλα, δηλώσεις παραχώρησε και ο προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ τονίζοντας τα εξής:

Περιμένουμε ένα πολύ μεγάλο ματς. Ειδικά μέσα στην έδρα μας. Η ΑΕΚ έχει πολύ ταλέντο και πρέπει να παίξουμε στο δικό μας ρυθμό, τόσο επιθετικά όσο κι αμυντικά, ώστε να έχουμε τύχη να νικήσουμε αυτό το ματς”.