Uncategorized

Θέτει τις βάσεις για τον τελικό η ΑΕΚ

Η Ένωση υποδέχεται απόψε τη Λαμία (21:30/CosmoteSports1 – kitenimerosi.gr) στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο δρόμος της ΑΕΚ φαίνεται πως είναι… μονόδρομος. Η πρόκριση στο τελικό είναι απαραίτητη για τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του προκειμένου να μη πάει χαμένη η φετινή χρονιά. Εμπόδιο της ΑΕΚ είναι η Λαμία, η οποία απέκλεισε διαδοχικά τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον Ολυμπιακό, με την Ένωση να θέλει να σταματήσει το τρελό ρυθμό που διανύει η ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Τσιγκρίνσκι και Μπακασέτα, λόγω τραυματισμών, τον Γαλανόπουλος για λόγους τακτικής και τον Λόπες επειδή είναι ανέτοιμος, ενώ θα έχει στη διάθεση του τόσο τον Πόνσε όσο και τον Τσόσιτς.

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να παρατάξει την Ένωση με σύστημα 3-5-2, με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα τους Οικονόμου, Τσόσιτς και Μπακάκη, στα μπακ-χαφ δεξιά τον Γκάλο και αριστερά τον Χουλτ, μπροστά από την αμυντική τριάδα σαν αμυντικά χαφ τους Σιμόες και Κρίστιτσιτς, 10άρι τον Μάνταλο, ενώ στη δυάδα της επίθεσης τους Λιβάγια και Πόνσε.