Uncategorized

Άνοιξε για τα καλά η όρεξη της Ρόμα για Μπάρκα!

Οι Ιταλοί φαίνονται διατεθειμένοι να κινηθούν για τον Έλληνα τερματοφύλακα. Δεν λέει όχι η ΑΕΚ σε ενδεχόμενη συμφωνία για Μπάρκα-Πόνσε!


Οι Ρωμαίοι έχουν παρακολουθήσει πολλές φορές τον Βασίλη Μπάρκα και έχουνε εντυπωσιαστεί από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του. Άνθρωπος της ιταλικής ομάδας ήταν και στον ημιτελικό κόντρα στην Λαμία την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, ο οποίος έφυγε από το παιχνίδι γράφοντας στο μπλοκάκι του για την δύσκολη και συνάμα καίρια επέμβαση του Μπάρκα στις καθυστερήσεις. 
Ο Ελληνας τερματοφύλακας αρχίζει να ανεβάσει πάλι τις μετοχές του με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο. Ο Ανδαλουσιανός προπονητής είναι μετρ της ψυχολογίας και έχει καταφέρει να κάνει τον Έλληνα τερματοφύλακα να νιώθει σιγουριά για τον εαυτό του και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο.
Η ΑΕΚ, από την πλευρά της δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη συμφωνία για να δώσει τον Μπάρκα και να κάνει δικό της τον Πόνσε. Όπως φαίνεται οι Κιτρινόμαυροι στους νέους κύκλους επαφών με τους Ρωμαίους, είναι σίγουρο ότι θα γίνουν και άλλες επαφές, έχουν ένα πολύ ισχυρό χαρτί που λέγεται Βασίλης Μπάρκας!