Uncategorized

Μπάνκι: “Να αποδείξουμε σε όλους πως παραμένουμε συγκεντρωμένοι

Ο Λούκα Μπάνκι μετά το τέλος του αγώνα με το Λάυριο δήλωσε πως θελει η ομάδα του να αποδείξει ότι δεν έχει χάσει την συγκέντρωση της και να συνεχίσει την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα.

Τα λόγια του Ιταλού αναλυτικά:

«Ηταν μια δύσκολη και σημαντική νίκη για την ΑΕΚ. Ηταν δύσκολο για εμάς να μπούμε στο παιχνίδι με το Λαύριο μετά τον αποκλεισμό της ομάδας μας από το Final Four του BCL. Από τη στιγμή όμως που μπήκαμε και παίξαμε, θεωρώ ότι ήταν μια καλή εμφάνιση των παικτών μου και πήραμε και τη νίκη».

«Το σημαντικότερο για εμάς ήταν να αποδείξουμε σε όλους ότι είχαμε την συγκέντρωση να επανέλθουμε μετά τον αποκλεισμό μας, τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς που είχαμε. Να είμαστε το ίδιο καλά ψυχολογικά και σωματικά. Θέλαμε να παίξουμε καλά κόντρα στο Λαύριο, που κέρδισε το Περιστέρι 2 εβδομάδες πριν και έφτασε κοντά στο να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Δεν κοιτάμε την βαθμολογία. Η κατάταξη αυτή πρέπει να ευχαριστεί τον κόσμο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε για να είμαστε δυνατοί και να έχουμε κάθε φορά την διάθεση να παίζουμε με τον σωστό τρόπο».