Uncategorized, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιδιαίτερα σε Λιβάγια-Βράνιες με φόντο το ντέρμπι!

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν συζητήσει πολλές φορές με τους δύο παίκτες μέσα στην εβδομάδα με σκοπό την καλύτερη ψυχολογία τους στο σημερινό παιχνίδι!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Όλοι στην Ένωση γνωρίζουν ότι ο Μάρκο Λιβάγια και ο Όγκνιεν Βράνιες είναι παίκτες, που μπορούν εύκολα να χαλάσουν την ψυχολογία τους και να υποπέσουν σε λάθη. 
Ο Βόσνιος αμυντικός έχει συμπληρώσει ήδη 3 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και αν πάρει ακόμα μια σήμερα το βράδυ, τότε η ομάδα θα πρέπει να επιλέξει σε ποιο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί. 
Ο Κροάτης επιθετικός έχει ξεκινήσει εκπληκτικά την χρονιά και για αυτό οι αντίπαλοι παίκτες προσπαθούν πολλές φορές να τον κόψουν με φάουλ και να τον εκνευρίσουν. 

Για αυτό και σύμφωνα με την “Ώρα των Σπορ” οι άνθρωποι της ομάδας όλη την εβδομάδα έχουν συζητήσει στα Σπάτα με τους δύο παίκτες με σκοπό να τους προετοιμάσουν κατάλληλα. 

Μπορεί το μυαλό όλων να είναι στο σημερινό παιχνίδι, αλλά μην ξεχνάμε ότι την επόμενη Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με τον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης στο ΟΑΚΑ και πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι!