Uncategorized

Θέλει να πορευτεί με νίκες ως το τέλος!

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα στα Πηγάδια και θέλει να κάνει ακόμα μία καλή εμφάνιση και να φτάσει σε άλλη μία νίκη! (16:00, kitenimerosi.gr/ ΕΡΤ SPORTS)


Στρέφεται στο πρωτάθλημα ο Δικέφαλος. Η ΑΕΚ άφησε πίσω της την νίκη στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην Λαμία και είναι συγκεντρωμένη στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.
Ένα παιχνίδι που είναι δύσκολο και επικίνδυνο και η ΑΕΚ πρέπει να εμφανίσει την βελτίωση που έχει τον τελευταίο καιρό, με σκοπό να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί. Ο Δικέφαλος θέλει να κρατήσει την εστία του ανέπαφη για ακόμα ένα παιχνίδι και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και στα Πηγάδια. 
Η Ξάνθη προέρχεται από την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλει να δείξει αντίδραση και να καταφέρει να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς από την ΑΕΚ. Η Ένωση έχει σκοπό να μην αφήσει περιθώριο στους Ακρίτες και να κάνει το παιχνίδι της.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί αν υπολογίζει τους Τσιγκρίνσκι-Μπακασέτα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών αλλά και τον Νέναντ Κρίστισιτς που έμεινε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης. Με το παραπάνω σενάριο όπως όλα δείχνουν ο Δικέφαλος δεν θα εγκαταλείψει το αγαπημένο του 3-5-2. Ο Μπάρκας θα βρίσκεται στην εστία, με τους Οικονόμου, Τσόσιτς και Μπακάκη να συνθέτουν την τριάδα μπροστά του. Στον μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Σιμόες με τον Γαλανόπουλο, δεξιά ο Κλωναρίδης(θέση διεκδικεί και ο Γκάλο), αριστερά τον Χουλτ και τον Μάνταλο πίσω από τους Λιβάγια-Πόνσε!