Uncategorized

O Χολσχάουζερ (ξανά) στην λίστα της ΑΕΚ!

Ο Αυστριακός χαφ, αφού έμεινε ελεύθερος, βρίσκεται ξανά στην μεταγραφική λίστα του Χιμένεθ για την νέα ΑΕΚ!

Ακριβώς πριν έναν χρόνο ήταν η στιγμή που ξεκίνησαν οι επαφές των ανθρώπων της Ένωσης για την νέα χρονιά, που θα έβρισκε την ομάδα να «μπαίνει» στο πρωτάθλημα ως Πρωταθλήτρια και τότε οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν εντυπωσιαστεί από τον μέσο της Αούστρια Βιέννης, Ράφαελ Χολσχάουζερ και ήθελαν να τον αποκτήσουν αφού έμενε ελεύθερος το ίδιο καλοκαίρι.
Ο Χιμένεθ όντας σίγουρος ότι θα συνέχιζε στον κιτρινόμαυρο πάγκο, είχε ξεχωρίσει τον Αυστριακό αφού ο τελευταίος είχε πολύ καλά χαρακτηριστικά και ήταν ψηλός (193cm). Ότι πιο καλό μπορούσε να καλύψει το κενό του Γιάκομπ Γιόχανσον, που είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι.
Ο Δικέφαλος δεν έκανε έγκαιρα κίνηση και ο Αυστριακός περίπου στα τέλη του Μάη μετέβη στην Ελβετία και υπέγραψε στην Γκρασχόπερς με την Ένωση να ψάχνει άλλους παίκτες για την συγκεκριμένη θέση.
Ακριβώς έναν χρόνο μετά ο Αυστριακός μέσος είναι ελεύθερος αφού η Ελβετική ομάδα έκανε μια οδυνηρή σεζόν και κόντεψε να φτάσει στην διάλυση, με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες να κερδίζουν την ελευθέρας τους και να φεύγουν. 
Στον Μανόλο έχει ήδη προταθεί ο Ράφαελ με τον Ανδαλουσιανό προπονητή της Ένωσης να τον θέλει ακόμα στην ομάδα του, προκειμένου να χτίσει μαζί του την ΑΕΚ του 2019-20. Η Πρωταθλήτρια αποκλείεται να κάνει χρήση της οψιόν για τον Άλεφ και μοιάζει δεδομένο ότι θα ψαχτεί για έναν διαφορετικό τύπου χαφ από τους ήδη υπάρχοντες.
Ο Χιμένεθ είναι δεδομένο ότι θέλει τον παίκτη και τώρα περιμένουμε να δούμε αν θα «περάσει» η άποψή του και θα κάνει κίνηση η ομάδα για να τον αποκτήσει!