Uncategorized

Οδεύει προς παραμονή ο Κωστένογλου

Κερδίζει έδαφος ο Έλληνας τεχνικός στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο.
Ο Νίκος Κωστένογλου τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι τώρα, καθώς η ΑΕΚ δείχνει να έχει… “μεταμορφωθεί” στα χέρια του, δεδομένου των εξαιρετικών εμφανίσεων που πραγματοποίησε σε Τρίπολη και Τραπεζούντα. Η εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Αστέρα, αν μη τι άλλο από ενθαρρυντική μπορεί να θεωρείται αφού την κρατάει “ζεστή” στο πρωτάθλημα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ωστόσο, ο Κυριακάτικος αγώνας αποτελεί παρελθόν και στην ΑΕΚ κοιτούν την επόμενη μέρα. Ίλια Ίβιτς και Δημήτρης Μελισσανίδης να συζητούν για το θέμα προπονητή και για το μέλλον του συλλόγου. Όπως όλα δείχνουν, η ομάδα θα προχωρήσει με τον Έλληνα τεχνικό, καθώς υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση βάση των τελευταίων εμφανίσεων. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και η καθολική αποδοχή των παιχτών προς το πρόσωπο του 48χρονου τεχνικού αλλά και του κόσμου που βλέπει μια διαφορετική ΑΕΚ. 
Επίσης, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής δεν έχει βρει κάτι αξιόλογο στο θέμα προπονητή, κάτι που σημαίνει πως κερδίζει πόντους ο Έλληνας τεχνικός. Έτσι, το πιθανότερο είναι να δούμε την “μονιμοποίηση” του Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος πρέπει να χτίσει ένα κανονικό προπονητικό τιμ υπό την στήριξη της ομάδας.