Uncategorized

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Μπράντον Ο’ Νιλ

Όλο και μεγαλώνει η λίστα της ΑΕΚ για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με τον Μπράντον Ο’ Νιλ να βρίσκεται σε αυτή. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος αποτελεί παίκτη της αυστραλιανής Σίδνεϊ και έχει μπει στο μπλοκάκι του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο Αυστραλός ποδοσφαιριστής (με ιρλανδικές ρίζες), πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Αυστραλία και για την περίπτωσή του έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες.
Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ο’ Νιλ έχει αγωνιστεί 25 φορές στην A-League, έχοντας πετύχει 2 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί και στο ασιατικό Champions League. Τη τελευταία τετραετία, έχει συμπληρώσει 97 συμμετοχές με τη φανέλα της Σίδνεϊ, πετυχαίνοντας 7 τέρματα, που αν μη τι άλλο πρόκειται για γεμάτες ποδοσφαιρικά χρονιές.
Οι εμφανίσεις του Αυστραλού δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με ομάδες όπως η Νότιγχαμ Φόρεστ και η ΚΠΡ να εκφράζουν την επιθυμία τους για την αγορά του ποδοσφαιριστή. 
Ο αμυντικός μέσος έχει ύψος 1,80 και βάρος 78 κιλά, και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο το buy out είναι αρκετά προσιτό.
Ο Ο’ Νιλ φαίνεται πως θα απασχολήσει την Ένωση, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, που μπορούν να τον κάνουν να ξεχωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι, όταν και θα αποφασιστεί τι θα γίνει με τον Άλεφ και αν υπάρξει κάποια περαιτέρω αποχώρηση.