Uncategorized

Είδε (και) Μπέκερ ο Λυμπερόπουλος!

Ο Μπέκερ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος! 


Το καλοκαίρι ολοένα και πλησιάζει και στην Ένωση θέλουν να κλειδώσουν τους υποψήφιους με σκοπό να προχωρήσουν στις επαφές και να μην χαθεί χρόνος όπως έγινε πέρυσι.
Μία από τις μεγαλύτερες πληγές αυτήν την χρονιά στην ΑΕΚ είναι τα φτερά της επίθεσης. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν αποφασίσει να καλύψουν νωρίς αυτό το κενό και να αποφευχθούν τα περσινά λάθη.
Ακόμα ένας υποψήφιος ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Ο λόγος για τον Σεράλντο Μπέκερ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντεν Χάαγκ του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι.
Ο Ολλανδός εξτρέμ αγωνίζεται κυρίως στο δεξί φτερό της επίθεσης και φέτος έχει αγωνιστεί σε 31 παιχνίδια με 6 γκολ και 10 ασίστ. Ο ύψους 180 εκατοστών Ολλανδός εξτρέμ είναι από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του και έχει αγωνιστεί συνολικά στην ομάδα της Χάγης σε 94 παιχνίδια σημειώνοντας 11 γκολ και 20 ασίστ.
Είναι μια πολύ καλή περίπτωση αφού δεν είναι ιδιαίτερα ακριβός, προέρχεται από γεμάτη χρόνια σε ένα καλό πρωτάθλημα, έχει καλά αγωνιστικά στοιχεία και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι!