Uncategorized

Προχωρά για Λούκας Ράμος η ΑΕΚ!

Στην Λάρισα αναφέρουν ότι η Ένωση παρακολουθούσε καιρό τον Βραζιλιάνο μέσο και είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του!


Ο Λούκας Ράμος αγωνίζεται στον Απόλλων Λάρισας και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στην Football League αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με μια ασίστ. Είναι γεννημένος στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Γκουαράνι.
Είναι 24 χρονών και φημίζεται για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι αφού τον βοηθάει και το ύψος του, είναι 187 εκατοστά, αλλά και ο δυναμισμός του. Αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός μέσος.
Το συμβόλαιό του με τον Απόλλων Λάρισας λήγει το επόμενο καλοκαίρι και δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλο χρηματικό αντίτιμο για να τον αποκτήσει κάποια ομάδα.
Μενει να δούμε αν ισχύουν οι πληροφορίες από τον Κάμπο και αν η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει την μεταγραφή και τι θα κάνει μετέπειτα με τον παίκτη. Δηλαδή αν θα τον δώσει δανεικό ή θα τον έχει ως 4ο στην ιεραρχία της μεσαίας γραμμής!