Uncategorized

Νίκη με πολλά τέρματα θέλει η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ σήμερα(19:00, kitenimerosi.gr/ NOVASPORTS 2) την Λάρισα και θέλει να φτάσει σε μια εύκολη νίκη με πολλά γκολ!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Μπορεί η Ένωση να μην κατάφερε να κερδίσει την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Λαμία αλλά ο στόχος είναι οριοθετημένος και δεν είναι άλλος από το να πάει η ομάδα με νίκες ως το τέλος της σεζόν. Αυτό το ξέρουν όλοι μέσα στην ομάδα και για αυτό δουλεύουν καθημερινά. Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 την Λάρισα στο ΟΑΚΑ και θέλει να φτάσει σε μια εύκολη νίκη με πολλά γκολ και να ετοιμαστεί για τον επερχόμενο ημιτελικό Κυπέλλου με την Λαμία.
Το σημερινό παιχνίδι είναι δύσκολο και επικίνδυνο. Η Λάρισα παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να κερδίσει βαθμούς που θα την βοηθήσουν να πετύχει τον στόχο της. Αυτό δεν πρέπει να κάνει την ΑΕΚ να βγει εκτός του δικού της στόχους και θα πρέπει να κάνει το παιχνίδι της.
Η Πρωταθλήτρια πρέπει να ξεπεράσει κάποια λάθη που έκανε την προηγούμενη αγωνιστική και της στέρησαν την νίκη. Πρέπει να παίξει το παιχνίδι της και να κερδίσει εύκολα τον αντίπαλό της. Στο αγωνιστικό κομμάτι ξεχωρίζει η επιστροφή του Λόπες, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή μετά από 7 μήνες και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει τους Λιβάγια-Μπακασέτα, που είναι τιμωρημένοι αλλά και τον Τσιγκρίνσκι, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς και ετοιμάζεται για τον τελικό Κυπέλλου.
Με τις παραπάνω καταστάσεις ο Ανδαλουσιανός πιθανότατα να επιλέξει το 4-2-3-1 με τον Μπάρκα στην εστία, τον Γκάλο και τον Χουλτ στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα και τους Τσόσιτς-Οικονόμου(θέση βασικού διεκδικεί και ο Σβάρνας) στο κέντρο της άμυνας. Μπροστά από τους αμυντικούς θα αγωνιστούν οι Σιμόες-Κρίστιτσιτς(διεκδικεί θέση βασικού και ο Γαλανόπουλος), με τον Αλμπάνη στο δεξί και τον Μάνταλο στο αριστερό φτερό της επίθεσης αντίστοιχα. Πίσω από τον προωθημένο Πόνσε θα αγωνιστεί ο Λούκας Μπογέ. Αν επιλεχτεί τελικά το 3-5-2 τότε θα γίνουν οι αλλαγές που χρειάζονται.