Uncategorized

Γιορκ: “Μπορούμε να χτυπήσουμε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό”

Ο Γκέιμπ Γιορκ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και λίγο αργότερα παραχώρησε δηλώσεις.
“Είχα δει την ομάδα και τους συμπαίκτες μου στις προηγούμενες προπονήσεις αλλά και στις υπόλοιπες διοργανώσεις που έπαιζαν και πραγματικά η εντύπωση που έχω είναι πολύ καλή. Έπαιξα εδώ κόντρα στην ΑΕΚ την προηγούμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι οπαδοί της είναι εξαιρετικοί. Αυτός ήταν και ένας λόγος για τον οποίο ήρθα στην ομάδα, ήθελα να είμαι ένα κομμάτι αυτού του συλλόγου. Δεν πήραμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά ελπίζω ότι θα το κάνουμε στους επόμενους αγώνες”, τόνισε αρχικά ο 25χρονος Αμερικανός και συνέχισε σχετικά με το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του:
Θα είμαι έτοιμος να παίξω στο επόμενο παιχνίδι και θέλω να δω την ομάδα υγιή στο παρκέ».
Σχετικά με το εάν πιστεύει ότι η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη στα πλέι οφ να χτυπήσει τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ καλή και μπορεί να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Αυτό που θα προσπαθήσω εγώ να στο παιχνίδι της ομάδας είναι σκοράρισμα. Ξέρω τον Θίοντορ, είναι και εκείνος εδώ τώρα, είναι πολύ καλός παίκτης. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω μαζί του».
Τέλος, αναφέρθηκε και στην ζωή στην Αθήνα: «Μαρέσει πολύ η Αθήνα. Είμαι εδώ μια εβδομάδα, μου αρέσει πολύ και οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί. Θέλω να δω την Αθήνα και να μάθω την ιστορία της».
Πηγή: queen68.gr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});