Uncategorized

Εμπάκουε: “Θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο”




Οι πρώτες δηλώσεις του Τρέβορ Εμπάκουε 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Ο νεοαποκτηθείς σέντερ της ΑΕΚ, Τρέβορ Εμπάκουε, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις επισημαίνοντας ότι ήταν εύκολη η επιλογή του να έρθει στην ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για τον κόσμο της “Βασίλισσας”.
Αναλυτικά τα λόγια του 30χρονου:

«Πάντα είμαι έτοιμος για κάθε πρόκληση. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο στο πρωτάθλημα».

Ο λόγος επιλογής για να έρθει στην ΑΕΚ: «Ήταν πολύ εύκολο να πω ναι. Ο κοουτς Μπάνκι με πήρε τηλέφωνο πριν από μερικές μέρες και μου είπε ότι θέλει έναν νέο παίκτη στην ομάδα να δώσει στοιχεία στην ομάδα. Επίσης ξέρω και τον Ηλία Καντζούρη. Ήταν εύκολο να πω ναι στην ΑΕΚ».

Το σχόλιο του για τις απαιτήσεις που υπάρχουν: «Ο κόσμος έχει υψηλές προσδοκίες. Η ΑΕΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι όλοι στην ομάδα θέλουν να κερδίζουν και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να δώσω τα πάντα στην ΑΕΚ. Είμαι σκληρός στο παρκέ και θέλω να κάνω όλα όσα πρέπει για να κερδίζουμε».

Για τους οπαδούς της Ένωσης: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι φανταστικοί, είδα ορισμένα βίντεο κι είναι τρομεροί. Επίσης, δεν σταμάτησαν να μου στέλνουν στα social media! Δεν βλέπω την ώρα να παίξω γι’ αυτούς. Είναι τιμή για εμένα που θα αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλης ομάδας και θέλω να κάνουν τους οπαδούς μας να νιώσουν περήφανοι που αγωνίζομαι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Θα παλέψω σκληρά κάθε μέρα, ώστε να φέρουμε πολλές νίκες στην ομάδα».

Τέλος, υπογράμμισε τα εξής: «Είναι τιμή για εμένα που θα αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλης ομάδας και θέλω να κάνουν τους οπαδούς μας να νιώσουν περήφανοι που αγωνίζομαι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Θα παλέψω σκληρά κάθε μέρα, ώστε να φέρουμε πολλές νίκες στην ομάδα».