Uncategorized

Διακαής πόθος της ΑΕΚ ο Μακαρένκο!

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Ουκρανού για την κάλυψη του κενού στην μεσαία γραμμή! 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ισχυρό fun club φαίνεται πως έχει ο Γεβγέν Μακαρένκο στα γραφεία της ΑΕΚ. Ο Ουκρανός αρέσει πάρα πολύ στον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος ψάχνει τρόπο για να τον ντύσει στα Κιτρινόμαυρα.
Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης ήθελε τον παίκτη το 2017 για να τον πάρει στον Παναθηναϊκό και να καλύψει την θέση του αριστερού άκρου της άμυνας. Αυτήν την φορά ο “Λύμπε” τον θέλει για την μεσαία γραμμή αφού είναι αριστεροπόδαρος και έχει στοιχεία που λείπουν από Σιμόες και Γαλανόπουλο.
Σύμφωνα με το “Sportime” η Ένωση είναι διατεθειμένη να τον ζητήσει δανεικό για μια χρονιά (οι καθαρές ετήσιες απολαβές του κυμαίνονται ανάμεσα σε 400-500 χιλιάδες ευρώ) και να τοποθετηθεί στην συμφωνία ρήτρα αγοράς ύψους 2 εκατ. ευρώ.
Ο Ουκρανός μέσος είναι ομόσταβλος με τον Τσιγκρίνσκι και μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Ο Μακαρένκο φέτος έχει 20 συμμετοχές με δύο ασίστ και σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός διευθυντής της Αντερλεχτ, Φρανκ Αρνεσεν, είναι θετικός στο να πει το ναι για την παραχώρηση του Γεβγέν στους Κιτρινόμαυρους.
Το μόνο πρόβλημα στην υπόθεση είναι ότι η Βελγική ομάδα είναι σε διαδικασία εύρεσης προπονητή και από αυτόν θα εξαρτηθεί η απόφαση για τον Μακαρένκο!