Uncategorized

Ο Ντέλετιτς προπονείται με την Τσουκαρίτσκι του Ματιάσεβιτς για να έρθει έτοιμος στην ΑΕΚ!

Ο κλεισμένος από την ΑΕΚ, Μίλος Ντέλετιτς, έχει τεθεί εκτός από την ομάδα της Λάρισας με απόφαση Κούγια και για αυτό προπονείται με την Τσουκαρίτσκι, ενώ έχει προσλάβει και προσωπικό γυμναστή για να έρθει σε άριστη κατάσταση στην ΑΕΚ! 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Η Ένωση έχει κλείσει για τρία χρόνια τον Σέρβο μεσοεπιθετικό της Λάρισας. Μόλις ο Ντέλετιτς συμφώνησε με την ΑΕΚ και απέρριψε όλες τις υπόλοιπες προτάσεις, τότε ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, τον έθεσε εκτός ομάδας και ουσιαστικά τον έδιωξε από την ομάδα του κάμπου. 
Ο Ντέλετιτς επειδή θέλει πολύ όταν έρθει στον Δικέφαλο να είναι σε καλή κατάσταση είχε ζητήσει να κάνει προπονήσεις με την Τσουκαρίτσκι. Εκεί τεχνικός διευθυντής είναι ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Ένωσης, Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς. Το αίτημα του Μίλος έγινε δεκτό και τώρα συμμετέχει στις προπονήσεις της Σερβικής ομάδας. Εκτός από την συμμετοχή του σε προπονήσεις με την Τσουκαρίτσκι, ο Σέρβος έχει προσλάβει προσωπικό γυμναστή με σκοπό να είναι σε ένα άριστο επίπεδο φυσικής κατάστασης όταν έρθει στον Δικέφαλο!