Uncategorized

Τελευταίο τεστ ενόψει Κούπας!

Η Ένωση φιλοξενείται σήμερα (19:00, kitenimerosi.gr/ NOVASPORTS 3) στην Λιβαδειά από την τοπική ομάδα και θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς για να κλειδώσει την τρίτη θέση!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Στην Λιβαδειά τελειώνει η φετινή χρονιά για την ΑΕΚ στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση έχει αρκετό ενδιαφέρον αφού η Ένωση θέλει να νικήσει για να σφραγίσει την τρίτη θέση αλλά κι να πάρει παραπάνω ψυχολογία ενόψει του μεγάλου τελικού απέναντι στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο.
Το σημερινό παιχνίδι δεν έχει ενδιαφέρον για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν υποβιβαστεί. Ο Μανόλο Χιμένεθ, από την άλλη, το βλέπει σαν μια πρόβα ετοιμότητας της ομάδας του ενόψει του τελικού και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με τους διαθέσιμους παίκτες. Κάποιοι παίκτες έχουν μείνει στην Αθήνα και κάποιοι άλλοι όπως ο Τσιγκρίνσκι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής για να εξεταστεί η κατάστασή τους. Ο Λούκας Μπογέ εξέπληξε τους πάντες, ξεπερνώντας σε χρόνο dt το πρόβλημά του και έθεσε εαυτόν και για το σημερινό παιχνίδι.
Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε καλό μομέντουμ έπειτα από την χορταστική νίκη επί της Λαμίας και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις για να έχει ένα όμορφο βράδυ. Οι παίκτες της Ένωσης απλά πρέπει να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο και να καταφέρουν να φτάσουν στην νίκη. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Τσιγκρίνσκι-Μπογέ, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν λεφτά συμμετοχής (κυρίως ο πρώτος), αλλά άφησε εκτός αποστολής τους Μπακάκη-Σιμόες και Τσόσιτς, για λόγους προφύλαξης ενόψει του τελικού. Με τα παραπάνω σενάρια το επικρατέστερο σύστημα είναι το 4-2-3-1 με τον Μπάρκα να βρίσκεται στην εστία. Στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Γκάλο και Χουλτ αντίστοιχα με τους Τσιγκρίνσκι-Οικονόμου να συνθέτουν το δίδυμο στα στόπερ. Μπροστά τους θα βρίσκονται ο Γαλανόπουλος με τον Κρίστισιτς και τους Μάνταλο-Μπακασέτα στο αριστερό και δεξί φτερό της επίθεσης αντίστοιχα. Πίσω από τον προωθημένο Πόνσε θα αγωνιστεί ο Μάρκο Λιβάγια!