Uncategorized

Ντέμης: «Υπάρχει ένα μίσος ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το οποίο έχει δημιουργηθεί 100% από τους δημοσιογράφους»!

Ο πρώην πρόεδρος και παίκτης της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, μίλησε για πολλά πράγματα σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλη Σαμπράκου!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Ο Ντέμης Νικολαΐδης εκθείασε τους δημοσιογράφους και τους κατηγόρησε πως είναι η αιτία για την ένταση μεταξύ των ομάδων. Παράλληλα άσκησε κριτική στις ομάδες, που δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να σταματήσει η βία.
Πιο συγκεκριμένα ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλη Σαμπράκου, τόνισε:
«Ποτέ δεν μπόρεσα να καθίσω κάπου και να έχω σημειώσεις. Πάντα έλεγα πως θα καθίσω και ότι μου έρθει θα το πω. Εκτός από σήμερα. Πριν φτάσουμε σκεφτόμουν πότε μου έφερε ο Σαμπράκος το βιβλίο… Και έχω ένα σκονάκι. Παρασκευή 30 Νοεμβρίου περνάει και το αφήνει στο γραφείο μου. 12:28 του στέλνω: «σελίδα 49» και μου απαντάει: «Όλα καλά; Κυλάει;» για να του πω: «Ως τώρα δεν γίνεται πιο πολύ». 13:10 του στέλνω: «Πολύ καλό, σελίδα 84» και 15:28: «Τέλος, συγχαρητήρια». Σερί το διάβασα. Στο θέατρο με τη γυναίκα μου δεν πάμε εύκολα. 
Γιατί αν πάω με έναν φίλο και δεν μου αρέσει η παράσταση θα του πω μην πας μέσα, δεν μπορώ να πω ωραία ήταν. Οπότε δεν κάνω καμία χάρη στον Βασίλη. Μπορεί να είναι υπερήφανος γι’ αυτό. Αυτό που έχει καταφέρει και ούτε ο ίδιος το ξέρει, είναι ότι εμείς που ήμασταν εκεί αυτό το νιώθουμε δικό μας. Και αποκλείεται να το είχε καν ως στόχο. Μας άφησε στην ιστορία. Ποιος; Ο Βασίλης Σαμπράκος. Κανείς άλλος. 
Να πούμε παραδείγματα. Μιλήσατε για την ομάδα σας τη Λαμία. 
Δεν θα ξαναδιαβάσω το μήνυμα γιατί μου στέλνει προχθές ο Κατσουράνης ένα μήνυμα ότι θέλουν ν’ αλλάξουν τον προπονητή σας στη Λαμία γιατί έχασε από τον Ολυμπιακό. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Ένας από εσάς να σηκωθεί και να πει πρέπει να φύγει γιατί χάσαμε. 
Πόσοι από εσάς δεν βρίσατε έναν από εμάς μετά το 2004; Δεν περιμένω να το πείτε τώρα, αλλά έτσι είναι. Αγαπήσατε τη νίκη. Θα σας πω κάτι και βγαίνω εγώ απ’ αυτούς γιατί τους βλέπω λίγο από μακριά. Αυτό που καταφέρανε είναι ιστορικό γεγονός δεν είναι αθλητικό. Πόσοι θυμάστε Έλληνες όλοι μαζί χωρίς να τους χωρίζει τίποτα, εκατομμύρια να είναι μαζί στους δρόμους. Ποτέ. Ίσως όταν έφυγαν οι Γερμανοί. Δεν μπορεί να φτάνει το 2010 και να βρίζουν τον Κατσουράνη στο Μουντιάλ. Δεν γίνεται. Δεν φταίτε εσείς οι φίλαθλοι. Αγαπάμε τη νίκη γιατί έτσι μας έχουν μάθει. 

«Μπορεί να σκοτωθούν άνθρωποι έτσι για πλάκα»
«Φτάσαμε στον τελικό. Υπάρχει ένα μίσος ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το οποίο έχει δημιουργηθεί 100% από τους δημοσιογράφους. 100%. Και οι δημοσιογράφοι πλέον, το 90% δεν γράφουν γιατί… Πως να το πω, πρέπει να μας παιδαγωγήσουν. Παίρνουν γραμμή. Μισούνται άνθρωποι, μπορεί να σκοτωθούν έτσι για πλάκα. 
Ποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο, το άθλημα; Εγώ δεν αγαπάω την ομάδα μου παραπάνω από το ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι Λίβερπουλ, αλλά έχασα από τον Μέσι γιατί είναι «Θεός». Τι να κάνουμε; Πρώτα αγαπάμε την μπάλα, τις αρχές μας και μετά την ομάδα μας. Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα, λίγο μπερδευόμαστε.