Uncategorized

Στη λίστα Ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκεται ο Μπακάκης

Το όνομα του δεν έχει μπλεχτεί καθόλου μέχρι στιγμής στα μεταγραφικά σενάρια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο Μιχάλης Μπακάκης δεν βρίσκεται στα πλάνα ευρωπαϊκών ομάδων ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπορεί να ακούμε συνέχεια σενάρια που να περιλαμβάνουν τους Πόνσε, Λιβάγια, Μπογέ, Μπάρκα, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι παίκτες της Ένωσης που ενδιαφέρουν ευρωπαϊκά κλαμπ. Ενας εξ αυτών και ο Μπακάκης.
Συγκεκριμένα, σε Γερμανία και Γαλλία “παίζει” πολύ το όνομα του μπακ της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να αναμένουν πρόταση για το “μηχανάκι” της ομάδας. Ο 28χρονος δεξί μπακ της ΑΕΚ που αγωνίζεται και ως στόπερ, έχει πάρει φανέλα βασικού και με την Εθνική ομάδα και βρίσκεται στην ιδανικότερη ηλικία προκειμένου να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.
Άλλωστε, ο Μιχάλης Μπακάκης αγωνίζεται ασταμάτητα τη φετινή χρονιά, έχοντας συμπληρώσει 41 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2023. Αυτό σημαίνει πως όποια ομάδα ενδιαφερθεί να κάνει δικό της τον εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, θα πρέπει να βάλει και το χέρι στη τσέπη.