Uncategorized

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναμένουν τον πατέρα του Πόνσε στην Αθήνα!

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, αφού πέρασε ο τελικός του Κυπέλλου, έχουν ξεκινήσει ενεργά τον μεταγραφικό σχεδιασμό και ο Αργεντινός επιθετικός είναι από τα κυριότερα μέρη αυτού του σχεδιασμού. Αναμένουν μέσα στην εβδομάδα τον πατέρα του για συζητήσεις!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η ΑΕΚ είναι υποχρεωτικό να κοιτάξει μπροστά και να χτίσει για την επόμενη σεζόν, με σκοπό να αποφύγει τα φετινά λάθη. Για αυτό και στην Ένωση έχουν ρίξει το ενδιαφέρον τους στην υπόθεση του Πόνσε, που είναι ένα ζήτημα που πρέπει να ξεκαθαριστεί γρήγορα. Ο Δικέφαλος έχει τονίσει αρκετές φορές ότι θέλει να παραμείνει ο «Έκι» στο ρόστερ και τώρα περιμένουν να δουν τι θέλει ο ίδιος και ο εκπρόσωπός του. 
Ο πατέρας του Αργεντινού, που εκτελεί χρέη μάνατζερ, δεν ήρθε στην Ελλάδα για να δει τον χθεσινό τελικό και να συνομιλήσει με την Ένωση για την υπόθεση του γιου του. Θέλει πρωτίστως να μιλήσει με τους ανθρώπους της Ρόμα για το ποιες είναι οι βλέψεις της Ιταλικής ομάδας για τον πελάτη του.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην ΑΕΚ, από την άλλη, τον πιέζουν και προσπαθούν να τον φέρουν μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα για να συζητήσουν από κοντά τις σκέψεις και τις επιθυμίες του. Αν δουν στην Ένωση ότι είναι ο Πόνσε είναι σύμφωνος για να παραμείνει στην ΑΕΚ, τότε θα κάνουν κίνηση για να ενεργοποιήσουν την ρήτρα που είχαν συμφωνήσει με την Ρόμα.
Όλα τα παραπάνω θα ξεκαθαριστούν εφόσον έρθει ο πατέρας και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού στην Ελλάδα και έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ!