Uncategorized

Μελισσανίδης:”Οι ευθύνες της απογοητευτικής χρονιάς βαραίνουν πρώτα εμένα”

Σχετική εικόνα

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ τόνισε στους παίκτες ότι πρώτος υπεύθυνος είναι εκείνος, ωστόσο ότι είναι πολύ απογοητευμένος και τους κατέστησε σαφές ότι όποιος θέλει να φύγει, μπορεί να το κάνει φέρνοντας πρόταση, αλλιώς αν δεν το κάνουν, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους.

«Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά την ίδια ώρα είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα έτσι ώστε να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως δεν προσπαθήσατε στον τελικό. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Ίσως όμως να μην μπορούσατε παραπάνω. Αυτά που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί, ότι παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο βοηθός του Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο, ο οποίος χαιρέτησε τους παίκτες της Ένωσης και τους ανθρώπους στο προπονητικό κέντρο.