Uncategorized

Η “προβληματική” χρονιά του Αραούχο και η σημασία του Χιμένεθ για την επιστροφή του στην ΑΕΚ

Ολοένα και αυξάνονται τα σενάρια περί επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του Αργεντινού φορ από τη Λας Πάλμας. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «canarias7» τονίζει πως η φετινή χρονιά του Αραούχο με τη φανέλα της Λας Πάλμας δεν είναι αυτή που επιθυμούσαν οι άνθρωποι της ομάδας μετά την επιστροφή του και τονίζουν πως η Ένωση, με προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ είναι αυτοί που μπορούν να κάνουν τον Αργεντίνο να επιστρέψει σε “υψηλές πτήσεις”.
Άλλωστε, υπάρχει μία αδυναμία του Ισπανού προπονητή στο πρόσωπο του Τσίνο. Αυτό φάνηκε και όταν ο παίκτης σκόραρε στο παιχνίδι με τη Νουμάνθια, όπου πήγε να αγκαλιάσει τον Σεβιγιάνο προπονητή. Ούτε ο ίδιος ο παίκτης δεν ξεχνάει το γεγονός ότι ήρθε στην ΑΕΚ σε μία προβληματική περίοδο της καριέρας του και με τη βοήθεια του Ισπανού προπονητή μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο.
Η ρήτρα που έχει θέσει η Λας Πάλμας για τον παίκτη είναι εξωπραγματική, αν συνυπολογίσει κανείς τη φετινή χρονιά που κάνει ο Αραούχο, καθώς έχει πετύχει μόλις τρία γκολ και έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Ωστόσο, οι Ισπανοί θεωρούν πως με ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομμύρια, η ΑΕΚ μπορεί να κάνει δικό της τον παίκτη, ενώ δεν διαγράφεται και η προοπτική της συνιδιοκτησίας μεταξύ των δύο ομάδων.
Όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν μετά το πέρας και της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.