Uncategorized

Αυτή είναι η βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ για Ντιένγκ!

Ο παίκτης από το Μάλι είναι ο πρώτος στόχος για την κάλυψη της θέσης στην μεσαία γραμμή και η Ένωση έχει επανέλθει στο κόλπο της απόκτησής του με νέα βελτιωμένη πρόταση!




Ο Δικέφαλος κάνει τα πάντα για να φέρει τον παίκτη στα Σπάτα, αφού έχει όλα τα στοιχεία που έχει ζητήσει ο Μανόλο Χιμένεθ από τους ανθρώπους της ομάδας. Όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το kitenimerosi.gr, η Ένωση έχει κάνει ήδη νέα βελτιωμένη πρόταση στην Αλζέρ για τα δικαιώματα του παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kitenimerosi.gr, οι Κιτρινόμαυροι προσφέρουν ένα ποσό που ανέρχεται κοντά στις 750.000 ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη, αφήνοντας έτσι στους Αλγερινούς ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 20%.

Η ΑΕΚ έχει ως σύμμαχο τον παίκτη και τον μάνατζέρ του, οι οποίοι θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να έρθουν στην Ευρώπη και στον Δικέφαλο. Για αυτό και αναμένεται να πιέσουν τον πρόεδρο της Αλζέρ στην συνάντηση που θα γίνει για το μέλλον του παίκτη μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Ο πρόεδρος της ομάδας περιμένει να τον προσεγγίσουν και άλλες ομάδες για τα δικαιώματα του παίκτη από το Μάλι, με σκοπό να ανέβει η τιμή του και να υπάρξουν παραπάνω έσοδα!