Uncategorized

“Κοιτάζει” τον Μάρτιν Χόνγκλα η ΑΕΚ!

Η Ένωση κινείται σε…ρυθμό μεταγραφών, καθώς οδεύουμε στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και μετά από μια δύσκολη χρονιά οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν να “χτίσουν” ένα ρόστερ με προσδοκίες για κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν. Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι του νεαρού Καμερουνέζου αμυντικού. 

     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Σύμφωνα με πληροφορίες του kitenimerosi.gr η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μάρτιν Χόνγκλα, ο οποίος αγωνίζεται στην Ουκρανική Καρπάτι Λβιβ από τον περασμένο Ιανουάριο με την μορφή δανεισμού από την Γρανάδα. Ο Καμερουνέζος αγωνίζεται κυρίως ως στόπερ αλλά μπορεί να αγωνιστεί με άνεση σαν αμυντικό χαφ και δεξιός οπισθοφύλακας. 
Παρά το νεαρό της ηλικίας του -ο Χόνγκλα είναι μόλις 21 ετών- έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Ισπανία με τη φανέλα της Γρανάδα και της Μπαρτσελόνα Β’. Το γεγονός πως ήρθε στην Ευρώπη πολύ νωρίς και έχει εμπειρίες λαμβάνεται σίγουρα υπόψιν από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. 
Ο δανεισμός του στην Καρπάτι ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο, όμως φαίνεται ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ουκρανία, γεγονός το οποίο μπορεί να λειτουργήσει υπέρ των “κιτρινόμαυρων”, εάν αποφασιστεί να προχωρήσουν σε πρόταση για τον Καμερουνέζο. 
Επίσης η Γρανάδα, στην οποία ανήκουν και τα δικαιώματα του, δε θα ήταν αρνητική σε ενδεχόμενη πρόταση δανεισμού με μια οικονομικά προσιτή οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. 
Να τονίσουμε, ότι η περίπτωση του Μάρτιν Χόνγκλα εξετάζεται από την ΑΕΚ, χωρίς να έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση παρά μόνο σε διερευνητικό επίπεδο. Ο 21χρονος αμυντικός έχει κάνει ευχάριστη εντύπωση στους ανθρώπους της ομάδας και σίγουρα είναι ψηλά στην μεταγραφική λίστα για την ενίσχυση στα μετόπισθεν. 

     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});