Uncategorized

Τα δεδομένα της υπόθεσης Ματσίς!

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Βενεζουελάνο εξτρέμ της Ουντινέζε, που αγωνίζεται δανεικός στην Κάντιθ!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σύμφωνα με πληροφορίες του kitenimerosi.gr οι άνθρωποι της Ουντινέζε έχουν δεχθεί κρούση από αυτούς της ΑΕΚ. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν διαμηνύσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη. 
Η υπόθεση είναι δύσκολη όμως. Η Κάντιθ, στην οποία αγωνίζεται ο Ματσίς, έχει ρήτρα εξαγοράς του παίκτη και αν ανέβει στην La Liga γίνεται υποχρεωτική η πληρωμή. 
Σημαντική παράμετρος στην υπόθεση είναι πως ο Βενεζουελάνος άσος έχει το δικαίωμα να μην μείνει στην Κάντιθ, ακόμα και αν οι Ισπανοί προβιβαστούν. Σε αυτήν την περίπτωση θα επιστρέψει στην Ουντινέζε και εκεί θα αξιολογηθεί από τον υπάρχον προπονητή ή τον επόμενο που θα τον διαδεχτεί. 
Η Ουντινέζε, από την πλευρά της, στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ή δύο επιθετικών. 
Η ρήτρα του Λατινοαμερικάνου εξτρέμ με την Ιταλική ομάδα κυμαίνεται σε ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ και η περίπτωσή σου αναμένεται να τραβήξει έως και την καλοκαιρινή προετοιμασία των ομάδων. 
Όλα τα δεδομένα είναι ρευστά στην υπόθεση. Ο Δικέφαλος δεν φέρεται να είναι διατεθειμένος να καταβάλλει το ποσό της ρήτρας και για αυτό αν κινηθεί για την απόκτησή του, θα το κάνει με δανεισμό και ενδεχόμενη ρήτρα εξαγοράς.

Ρεπορτάζ: Μάριος Καλυβιώτης