Uncategorized

Ψάχνει φορ με παραστάσεις η ΑΕΚ!

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι αποφασισμένοι να φέρουν επιθετικό, που θα έχει δείξει δείγματα γραφής σε καλό πρωτάθλημα!

Μία από τις θέσεις που θέλει ενίσχυση είναι αυτή του φορ. Η Ένωση τα τελευταία δύο χρόνια είχε Αραούχο και Πόνσε, που αμφότεροι ήταν δανεικοί και δύσκολες περιπτώσεις. 
Η υπόθεση της παραμονής του Έκι Πόνσε στον Δικέφαλο είναι δύσκολη, αλλά οι υπεύθυνοι των Κιτρινόμαυρων θέλουν να την παλέψουν, χωρίς να μετατραπεί σε σήριαλ.
Ξέροντας τις δυσκολίες στην Ένωση, έχουν αποφασίσει να βγουν ενεργά στην αγορά για να βρουν κάποιον παίκτη που θα καλύπτει τα θέλω του Χιμένεθ και της ομάδας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του kitenimerosi.gr, η ομάδα έχει ανάγκη από έναν φορ που θα έχει δείξει δείγματα γραφής και θα έχει στις περισσότερες, αν όχι σε όλες, τις σεζόν του, διψήφιο αριθμό γκολ.
Για αυτό και έχει υπάρξει αναζήτηση από τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης προσπαθεί να εντοπίσει γρήγορα τον στόχο, με σκοπό να μην χαθεί χρόνος και να ενσωματωθεί γρήγορα με την ομάδα!
Ρεπορτάζ: Μάριος Καλυβιώτης