Uncategorized

Στην λίστα της ΑΕΚ ο Μιγκέλ Καρντόσο!

Το όνομα του Πορτογάλου πρώην τεχνικού της Θέλτα είναι στην λίστα της ΑΕΚ για τον αντικαταστάτη του Χιμένεθ!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Νέο όνομα έρχεται στο προσκήνιο για τον κιτρινόμαυρο πάγκο από την Πορτογαλία. Η Ένωση φαίνεται ότι έχει στρέψει για τα καλά τα μάτια της στην συγκεκριμένη αγορά για τον εκλεκτό.
Σύμφωνα με το Sportime το νέο Πορτογαλικό όνομα είναι του Μιγκέλ Καρντόσο. Με καλό βιογραφικό ο Πορτογάλος κυκλοφορεί ελεύθερος αφού έχει φύγει από την Θέλτα εδώ και δύο μήνες.
Στην Ισπανική ομάδα μετέβη το 2018 και κάθισε στον πάγκο για 15 παιχνίδια. Η καριέρα του σε καλό επίπεδο άρχισε από την Σαχτάρ Ντόνετσκ το 2016, ως βοηθός του Πάουλο Φονσέκα.
Μετά από έναν χρόνο στην Ουκρανία, έφυγε για την χώρα του όπου ανέλαβε την Ρίο Αβε. Εκεί κάθισε 42 φορές στον πάγκο και μετέπειτα έφυγε για το Γαλλικό πρωτάθλημα. Εκεί ανέλαβε την Ναντ αλλά καθοδήγησε την ομάδα σε μόλις 8 παιχνίδια πριν φύγει για την Ισπανία και την Θέλτα. 
Η περίπτωσή του φαίνεται πως όντως έχει προταθεί στον Δικέφαλο και απασχολεί τους Κιτρινόμαυρους. 
Σίγουρο είναι ότι το ενδιαφέρον είναι φιλολογικό της ΑΕΚ για τον Πορτογάλο. Οι εξελίξεις περιμένουμε να είναι πολύ άμεσες, αφού η Ένωση θέλει να έχει κλείσει τον νέο προπονητή στα επόμενα 24ωρα.
Παράλληλα έχουν προταθεί δύο-τρεις περιπτώσεις εκτός Ιβηρικής που ενδιαφέρουν και δεν έχουν αφήσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ ασυγκίνητους!