Uncategorized

Στους καλύτερους αγνώστους προπονητές ο Καρντόσο


Σύμφωνα με το γνωστό «FourFourTwo»!


Όπως όλα δείχνουν ο Μιγκέλ Καρντόσο θα είναι ο νέος Τεχνικός της Ένωσης. Το πασίγνωστο αγγλικό μέσο fourfourtwo τον κατατάσσει στους καλύτερους…άγνωστους προπονητές.
Το δημοσίευμα έγραφε: 
«Μοιάζει με τον Λουσιάνο Σπαλέτι και θα μπορούσε να έχει την ίδια επιρροή: Ο Καρντόσο είναι ακόμη ένα πρόσωπο στην φαινομενικά ατελείωτη γραμμή Πορτογάλων τεχνικών που δεν έπαιξαν ποτέ επαγγελματικά. Εργάστηκε ως βοηθός σε πολυάριθμους συλλόγους, έχτισε όνομα για τον εαυτό του με έναν σχετικά ασυνήθιστο τρόπο, μεταβαίνοντας στη ομάδα νέων του Σαχτάρ Ντονέτσκ το 2013. Ο Καρντόσο εργάστηκε ως βοηθός του Πάουλο Φοένσα την περασμένη σεζόν, πριν επιστρέψει στην πατρίδα του το 2017.
Την χρονιά που έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής, ο 45χρονος εντυπωσίασε με την Ρίο Άβε και το ποδόσφαιρο κατοχής που έπαιζε. Με αυτό τον τρόπο βοήθησε το άγνωστο αυτό κλαμπ να φτάσει μέχρι και την πέμπτη θέση της πορτογαλικής Λίγκας. Ο Καρντόσο, ομιχλώδης, ανορθόδοξος και χαρισματικός είναι σήμερα ο αγαπημένος του πορτογαλικού Τύπου. Θα πρέπει να πάρει την ευκαιρία του σε μια μεγαλύτερη λέσχη πολύ σύντομα.»