Uncategorized

“Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ραντόγια”

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mozzartsport.com η ΑΕΚ έχει ξανά στα υπόψιν της τον Ραντόγια…

Ξανά στο παιχνίδι για την απόκτηση του Νεμάνια Ραντόγια βάζουν την ΑΕΚ οι Σέρβοι! Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σερβία ο νέος προπονητής της ΑΕΚ Μίγκελ Καρντόσο, θέλει τον Σέρβο χαφ στην Ένωση (γνωρίζει τον παίχτη από το πέρασμά του στην Θέλτα). Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι η ΑΕΚ θέλει τον παίχτη για αντικαταστάτη του Νέναντ Κρίστιτσιτς, καθώς αναμένεται να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που σύμφωνα με την πληροφόρηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει καμία απολύτως βάση.
Δείτε αναλυτικά το δημοσίευμα:
“Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Σέρβο ποδοσφαιριστή, Νεμάνια Ραντόγια. 
Ο νέος της προπονητής Μίγκελ Καρντόσο τον γνωρίζει από την Θέλτα.
Η αναχώρηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς από την ΑΕΚ και η επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα είναι ένα θέμα από συζητιέται όλο και περισσότερο στην Ελλάδα. Το σύντομο πέρασμά του από την Αθήνα μπορεί να αντικατασταθεί με τον Σέρβο Ραντόγια. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο νέος προπονητής του αθηναϊκού κλαμπ, Μιγκέλ Καρντόσο πιστεύει πως ο Ραντόγια μπορεί να ενίσχυση το κέντρο της ομάδας του παρόλο που φέτος δεν αγωνίστηκε σε ούτε ένα παιχνίδι. Ο λόγος που ο Ραντόγια ήρθε σε ρήξη με την διοίκηση της Θέλτα είναι ότι δεν ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, για αυτό τον έδιωξαν αμέσως από την ομάδα, παρόλο που πέρσι ήταν ένας από τους καλύτερους της παίχτες. Ο Ραντόγια πέρασε ολόκληρη την σεζόν στον πάγο και για ένα χρονικό διάστημα είχε προπονητή τον Μιγκέλ Καρντόσο. Όμως με εντολή της διοίκησης ο Ραντόγια έμεινε εκτός πλάνων και προπονούνταν μόνος του.

“Είναι μια περίπλοκη κατάσταση ανάμεσα στον Ραντόγια και την διοίκηση, δεν θέλω να εκφερω προσωπική άποψη”, είχε αναφέρει ο Καρντόσο τον περασμένο Νοέμβρη όταν υπέγραψε στην Θέλτα. 
Ο Καρντόσο είναι έτοιμος να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ραντόγια στην ΑΕΚ. Την περασμένη εβδομάδα αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ραντόγια θα υπογράψει στην Μπέτις, όμως τα ισπανικά μέσα δεν το επιβεβαίωσαν.
Η ΑΕΚ τερμάτισε στην 3η θέση με 23 βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και πρόκειται να παίξει προκριματικά για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ραντόγια μένει ελεύθερος στη 1η Ιουλίου από την Θέλτα καθώς το συμβόλαιό του λήγει. Είχε ακουστεί ότι ενδιαφέρεται για τον παίχτη η Φιορεντίνα και η Άστον Βίλα, ενώ είχε προτάσεις και τον χειμώνα” 
Μένει να δούμε κατά πόσο μπορεί να ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα. Να υπενθυμίσουμε πως η ΑΕΚ κινείται στην αγορά για την απόκτηση ενός χαφ, με την περίπτωση του Αλιού Ντιένγκ να δυσκολεύει όλο και περισσότερο. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});