Uncategorized

Έντονη κίνηση στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ για το ματς με την Λαμία

Έντονο το ενδιαφέρον από τον κόσμο της ΑΕΚ για το Κυριακάτικο ματς με την Λαμία.

Όπως είναι λογικό, οι καλές εμφανίσεις της Ένωσης σε Τρίπολη και Τραπεζούντα, ενθουσίασαν τους φίλους του Δικεφάλου, οι οποίοι ανυπομονούν για τον αγώνα της Κυριακής, ώστε να δώσουν δυναμικό παρόν δίπλα στην ομάδα. 
Αυτό φαίνεται μάλιστα από το γεγονός ότι τόσο σήμερα όσο και τις άλλες ημέρες, στο κιτρινόμαυρο Μέγαρο στο Μαρούσι επικρατούσε ένας μικρός χαμός από τηλεφωνήματα φίλων της ομάδας, που ήθελαν να ενημερωθούν για την διάθεση την εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα ότι πολλές από αυτές τις κλήσεις προέρχονταν από την επαρχία, εκτός Αττικής.
Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ περίμεναν την επίσημη ενημέρωση από την λίγκα, η οποία τελικά άλλαξε την ώρα του αγώνα από 21:30 που είχε οριστεί αρχικά σε 19:15, για να διαθέσουν τα εισιτήρια. Μάλιστα, οι ιθύνοντες αυτή την ώρα κάνουν αγώνα για να διαθέσουν στο κόσμο εισιτήρια από το ηλεκτρονικό σύστημα. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι τιμές πιθανότατα θα κυμανθούν σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας με την Ξάνθη, με όλους στην ΑΕΚ να αισιοδοξούν ότι ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρόν στις εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου.